Support

Dashboard statistieken

In het dashboard zijn de maandelijkse statistieken inzichtelijk van uw regio.

Hier staat maandelijks een update voor u klaar van al uw gecontracteerde aanbieders en wanneer zij voor het laatst hun wachttijden geactualiseerd hebben. De gemiddelde wachttijden per zorgvorm, hoe vaak er op een zorg categorie gezocht wordt en welke zoekwoorden het meest worden gebruikt in uw regio.

Klik in uw beheeromgeving op Dashboard statistieken om het dashboard te openen.

Laatst bijgewerkt

Op de eerste pagina een overzicht van alle accounts van de door de betreffende zorgregio gecontracteerde aanbieders. In onderstaand voorbeeld zijn er 122 zorgaanbieders accounts. In de lijst staan deze allemaal gesorteerd op ‘laatst bijgewerkt’. Deze volgorde kunt u eenvoudig aanpassen door op een andere titel te klikken. In de grafiek ziet u de verdeling van de aanbieders en wanneer zij hun wachttijden hebben bijgewerkt.

U kunt onderaan de pagina door te klikken op het pijltje navigeren naar onderliggende pagina’s. Wilt u snel navigeren klik dan tussen de pijltjes op ‘1 van 10’ dan opent er een venster met de pagina namen.

Actueel

Op de pagina Actueel – Laatst bijgewerkt toont wanneer de aanbieders hun wachttijden hebben geactualiseerd.

De groene balk geeft het percentage dat korter dan 30 dagen geleden de wachttijden heeft geactualiseerd. De oranje balk geeft de aanbieders aan waarbij dat langer dan 30 dagen geleden is gebeurt. De rode balk zijn de aanbieders die zich nog niet geregistreerd hebben in de Beschikbaarheidswijzer.

Klik per categorie

Op deze pagina ziet u op welke categorieen/zorg vormen verwijzers zoeken.

U kunt door de vinkjes aan te passen makkelijk wisselen tussen de maanden en het jaartal om de selectie aan te passen.

Wachttijden

Hier ziet u de gemiddelde wachttijd van de verschillende zorg categorieën. In de bovenste staafdiagram staat de gemiddelde wachttijd van 2023 (maanden januari en februari). In de lijndiagram daaronder staat het verloop van de wachttijden per maand.

Zoeken

Op de laatste pagina ziet u op welke woorden verwijzers zoeken.

Mocht u verder nog vragen hebben over het dashboard dan kunt u contact opnemen met support@beschikbaarheidswijzer.nl