Het team

Samenwerken aan Jeugdhulp zo snel als mogelijk

Samenwerkende jeugdzorgregio’s

De samenwerkende regio’s: Utrecht West, Zuid-Oost Utrecht, Eemland en Lekstroom hebben in een gezamenlijk traject met Webapptool Solutions de ‘Beschikbaarheidswijzer’ ontwikkeld. Inmiddels zijn ook de regio’s Achterhoek, Alkmaar, Een 10 voor de jeugd, Friesland, Hart van Brabant, Holland Rijnland, Zeeland en Zuid-Holland Zuid ook aangesloten en is er interesse vanuit het overgrote deel van de overige Zorgregio’s in Nederland.

Contactpersonen zorgregio's

Dit zijn de projectleiders van de deelnemende zorgregio's

Wij zijn de trotse ontwikkelaar van de Beschikbaarheidswijzer. In nauwe samenwerking met de zorgregio’s werken we elke dag aan het verbeteren van de tool om het gezamenlijke doel te realiseren ‘jeugdhulp zo snel als mogelijk’.

Sinds 2011 ontwikkelen wij middels doordachte strategieën zeer effectieve mobiele applicaties. Door gezamenlijk op te trekken met onze klanten halen wij het beste resultaat uit de digitale oplossingen die we bieden. Vanaf het eerste idee tot het beheer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken dagelijks met ons team van consultants, designers en ontwikkelaars aan de online ambities van onze opdrachtgevers.

Het team van Webapptool Solutions

Wij zijn dagelijks bezig met de Beschikbaarheidswijzer om bij te dragen aan 'Jeugdhulp zo snel als nodig'

Ook deel uitmaken van het team?

Wilt u als zorgregio ook deelnemen aan de Beschikbaarheidswijzer. Ga naar de contactpagina of neem direct contact op.

Lydia Kuiterman

Accountmanager Beschikbaarheidswijzer

lydia@beschikbaarheidswijzer.nl
06 19 86 77 80