Zorginstellingen zoals Pluryn, Yes we can Clinics, Driestar Educatief zijn in meerdere zorgregio’s gecontracteerd. Zij werken hun wachttijden bij met 1 account en kunnen nu nog makkelijker en sneller updaten

Wachttijden ongewijzigd? Met één klik kunt u nu uw profiel bijwerken!

Indien uw wachttijden ongewijzigd zijn, dan klikt u op de groene knop (zoals hieronder afgebeeld) in de reminder mail die u van ons ontvangt. U hoeft niet in te loggen en bent met 1 druk op de knop weer klaar met bijwerken!


Wachttijden aanpassen?

Met een paar klikken past u de wachttijd per zorgregio aan!  Als de wachttijden van alle zorgcategorieën ongewijzigd zijn, plaats dan een vinkje in het hokje bij de betreffende zorgregio. Weet u niet zeker wat er de vorige keer is ingevuld, ga dan met uw muis over de naam van de betreffende zorgregio om de nu getoonde wachttijden per zorg categorie te bekijken. Zo is het heel makkelijk om te zien of de wachttijd nog actueel is. Hieronder een afbeelding van hoe het scherm eruit ziet.

Eerste reacties van  zorgaanbieders:

“Erg prettig dat de button er nu bij staat als je beschikbaarheid ongewijzigd is.

Dit werkt prettiger en efficiënter.”

Rebecca Groeneveld, Japara Zorg en Welzijn

“Bedankt Marijn voor deze snel button!”

Elly Plat, Gewoon Happy – Stiens

“Echt ideaal! Ik dacht ‘nou ja zeg, het lijkt wel of ze me gehoord hebben’ – maar dat klopt dus ook. Werkt heel prettig!”

Marlinde Verhaar, Driestroom Educatie